دوره 8، شماره 29 - ( 10-1396 )                   جلد 8 شماره 29 صفحات 86-79 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Dehghani Bidgoli R, Abdollahpoor Z, Akhbari M. The Investigation of Organic and Chemical Fertilizers Effects on the Yield and Phenolic Compounds Extract of (Rosa damascene Mill). NCMBJ 2018; 8 (29) :79-86
URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-1061-fa.html
دهقانی بیدگلی رضا، عبدالله پور زهرا، اخباری مریم. بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمایی بر بازده عصاره و ترکیبات فنلی گل محمدی(Rosa damascene Mill). مجله تازه هاي بيوتكنولوژي سلولي و مولكولي. 1396; 8 (29) :79-86

URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-1061-fa.html


گروه مرتع و آبخیزداری دانشگاه کاشان، کاشان، ایران ، dehghanir@kashanu.ac.ir
چکیده:   (5049 مشاهده)
 سابقه و هدف: گل محمدی با نام علمیRosa damascene Mill.  می باشد تحقیق حاضر به منظور بررسی کمی و کیفی ترکیبات فنلی این گونه گیاهی تحت تاثیر دو نوع کود دامی و شیمیایی انجام شده است.
 
مواد و روش­ها: پس از اعمال تیمارهای مورد نظر (کود دامی و شیمائی)، در دو رویشگاه و در3 تکرار ،عصاره گیری از نمونه ها به روش خیساندن در اتانول %70 انجام شد، سنجش ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی تام به روش اسپکتروفتومتری صورت گرفت.
یافته ­ها: نتایج آزمون فیتوشیمیایی وجود موادی مانند تانن، آنتوسیانین و فلاونوئید و عدم وجود آلکالوئید  را در تمام تیمارها را تایید کرد. کود شیمیایی ترکیبات فلاونوئیدی و کود دامی  ترکیبات فنلی را افزایش داد.
بحث: نتیجه تحقیق حاضر نشان می دهد که روشهای مختلف تغذیه گیاه می توانند بر بازده عصاره و ترکیبات فنلی گیاهان اثر داشته باشند که تاکنون برای این گیاه در منابع علمی گزارش نشده است.
نتیجه گیری: تغذیه گیاه به طور مستقیم بر ترکیبات گیاهان تاثیر گذار است و این عامل می تواند جهت  مدیریت کمیت و کیفیت ترکیبات استفاده شود.
متن کامل [PDF 405 kb]   (3228 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: گیاه شناسی
دریافت: 1396/12/9 | پذیرش: 1396/12/9 | انتشار: 1396/12/9

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تازه های بیوتکنولوژی سلولی - مولکولی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | New Cellular and Molecular Biotechnology Journal

Designed & Developed by : Yektaweb