دوره 5، شماره 20 - ( 7-1394 )                   جلد 5 شماره 20 صفحات 96-89 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Bazelli Mahbob F, Attar H, Amoabediny G, Iman M. Encapsulated of ascorbic acid in the nanomicelle. NCMBJ 2015; 5 (20) :89-96
URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-703-fa.html
باذلی محبوب فاطمه، عطار حسین، عموعابدینی قاسم، ایمان مریم. انکپسوله کردن اسکوربیک اسید درون نانومیسل. مجله تازه هاي بيوتكنولوژي سلولي و مولكولي. 1394; 5 (20) :89-96

URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-703-fa.html


دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه مهندسی شیمی، تهران، ایران ، fb.mahbob@yahoo.com
چکیده:   (8588 مشاهده)
سابقه و هدف: اسکوربیک اسید یا ویتامین ث پودری سفید رنگ و غیر سمی است و از مهمترین آنتی اکسیدان‌ها می باشد. این ویتامین به اندازه کافی در محلول آبی پایدار نیست. هدف از این کار انکپسوله کردن اسکوربیک اسید درون نانومیسل می‌باشد که باعث افزایش پایداری ویتامین، محلول در چربی شدن و دارورسانی درغلظت بالاترمی شود.
مواد و روش ها: نانومیسل‌های حاوی اسکوربیک اسید با استفاده از سورفاکتانت توئین 80 و پایدار کننده آلفا توکوفرول در شرایط دمایی آزمایشگاه تهیه شد.‌ کارایی انکپسولاسیون به روش اسپکتروفوتومتری محاسبه گردید. سایز ذرات تشکیل شده با میکروسکوپ الکترونی به روش TEM گرفته شده و نتایج با پارتیکل سایز آنالایزر مقایسه شد.
یافته ها: میانگین قطر اسکوربیک اسید و درصد محصور سازی اسکوربیک اسید در نانومیسل به ترتیب 100 نانومتر و 70% درصد به دست آمد.
نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که اسکوربیک اسید می‌تواند درون نانومیسل محصورسازی شده و در برابر عوامل محیطی مانند دما، رطوبت، pH و نور محافظت شود، همچنین با این روش این ویتامین محلول در چربی شد.
متن کامل [PDF 270 kb]   (8388 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: میکروبیولوژی
دریافت: 1394/7/30 | پذیرش: 1394/7/30 | انتشار: 1394/7/30

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تازه های بیوتکنولوژی سلولی - مولکولی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | New Cellular and Molecular Biotechnology Journal

Designed & Developed by : Yektaweb