دوره 2، شماره 8 - ( 7-1391 )                   جلد 2 شماره 8 صفحات 95-89 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Rahmani A, Seighali N, Ebrahimzadeh H, Zarei Jaliani H. Partial Purification of Peroxidase in Corms of Saffron (Crucus Sativus L.) during Dormancy and Waking. NCMBJ 2012; 2 (8) :89-95
URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-261-fa.html
رحمانی عباس، صیقلی نرجس، ابراهیم زاده حسن، زارعی جلیانی حسین. خالص سازی نسبی آنزیم پراکسیداز در بنه های زعفران مزروعی در دو دوره فیزیولوژیکی خواب و بیداری. مجله تازه هاي بيوتكنولوژي سلولي و مولكولي. 1391; 2 (8) :89-95

URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-261-fa.html


گروه زیست شناسی،دانشکده علوم زیستی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند، تهران، ایران ، rh.abbas@gmail.com
چکیده:   (16805 مشاهده)

سابقه و هدف: پراکسیداز یکی از مهم ترین آنزیم های فیزیولوژیکی در گیاهان می باشد. زعفران یک گیاه با ارزش از زمان های باستان محسوب می شود. اما اطلاعات کافی درمورد رشد و پیشرفت زعفران و آنزیم های مهم آن وجود ندارد. پراکسیداز یک شاخص فیزیولوژی محسوب می شود به گونه ای که در مطالعات آزمایشگاهی مورد بررسی قرار می گیرد.

مواد و روش ها: پیازهای ریزومی(بنه ها) زعفران مزروعی ( Crocus sativus ) در ماه های تیر و آبان به ترتیب به عنوان نمونه های خواب و بیداری جمع آوری شدند. بنه ها به عنوان منبع عصاره آنزیمی مورد استفاده قرار گرفتند. این عصاره برای مطالعات بیشتر استفاده شد.

یافته ها: محتوای پروتئین کل بنه های زعفران مزروعی در دو مرحله خواب و بیداری، در کلیه مراحل مختلف خالص سازی سنجش شد. نتایج بیانگر آن است که مرحله بیداری دارای مقدار پروتئین کل بیشتری نسبت مرحله خواب است.

نتیجه گیری: این اختلاف می تواند مربوط به الگوهای متفاوت گلیکوزیلاسیون آنزیم ها و بارهای الکترواستاتیکی سطحی می باشند.

متن کامل [PDF 856 kb]   (5093 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: فیزیولوژی
دریافت: 1391/10/3 | انتشار: 1391/7/24

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تازه های بیوتکنولوژی سلولی - مولکولی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | New Cellular and Molecular Biotechnology Journal

Designed & Developed by : Yektaweb