جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای رده سلولی C۶

ماهرخ بابایی، مجید حسن‌زادگان رودسری، نیلوفر رشیدی، مهدی ارجمند، عظیم اکبرزاده خیاوی،
دوره ۶، شماره ۲۲ - ( ۱-۱۳۹۵ )
چکیده

 سابقه و هدف:  نیوزوم یکی از نانوحامل‌های با سورفاکتانت غیریونی می‌باشد که باعث افزایش پایداری دارو در بدن می‌شود. در این مطالعه داروی سیس‌پلاتینِ مورد استفاده برای درمان سرطان با استفاده از فناوری نانو، نیوزومه شد.

مواد و روش ­ها: نانونیوزوم‌ها به دو روش تبخیر فاز معکوس و تزریق اتر ساخته شدند. میانگین قطر ذرات تهیه شده با استفاده از دستگاه زتاسایزر اندازه‌گیری شد. بازده انکپسولاسیون، بارگذاری دارو و رهایش دارو طی ۴۸ ساعت با استفاده از روش اسپکتروفتومتری محاسبه شد. میزان سمیت سلولی نیز به کمک روش MTT بر روی رده سلولی بررسی شد.

یافته ­ها:نتایج اندازه ذرات را در ابعاد نانو تایید کرد. بازده انکپسولاسیون، بارگذاری و رهایش دارو برای هر دو روش تبخیر فاز معکوس و تزریق اتر به ترتیب ۵۹/۴± ۶/۴۳%، ۲۲/۳ ± ۸/۵۲%؛ ۰۸/۰± ۳۶/۴%، ۱۷/۰±۲۸/۵%؛ ۵۵/۰±۵۳/۹۷% و ۷۴/۱±۲۳/۸۱% بود.

بحث: این مطالعه نشان داد سمیت فرمولاسیون تهیه شده با استفاده از روش تزریق اتر بیشتر از فرمولاسیون تهیه شده با روش تبخیر فاز معکوس است.

نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد تهیه نانونیوزوم‌های بارگذاری شده با سیس‌پلاتین از روش سنتز تزریق اتر نسبت به تبخیر فاز معکوس مناسب‌تر است.



صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تازه های بیوتکنولوژی سلولی - مولکولی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | New Cellular and Molecular Biotechnology Journal

Designed & Developed by : Yektaweb