دوره 13، شماره 49 - ( 10-1401 )
جلد 13 شماره 49 صفحات 22-9
|
برگشت به فهرست نسخه ها
20.1001.1.22285458.1401.13.49.1.5
مروری بر فواید ترکیبات و متابولیت های تغذیه ای کامبوچا برای سلامتی
علی اخوان سپهی
،
محدثه لاری پور
گروه میکروبشناسی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، ایران ،
m.larypoor@iau-tnb.ac.ir
واژههای کلیدی:
ساکارومایسس سرویزیه
،
کامبوچا
،
باکتری لاکتیک
،
استوباکتر گزیلینیوم
،
مخمر
،
Iau Science
متن کامل
[PDF 546 kb]
(650 دریافت)
نوع مطالعه:
مقاله مروری
| موضوع مقاله:
میکروبیولوژی
دریافت: 1400/10/7 | پذیرش: 1401/1/17 | انتشار: 1401/8/1
بازنشر اطلاعات
این مقاله تحت شرایط
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
قابل بازنشر است.