جستجو در مقالات منتشر شده


۲ نتیجه برای . Iau Science.

آرزو کساوندی، مهسا امیرانی، پیرزاده نوری،
دوره ۱۱، شماره ۴۳ - ( ۴-۱۴۰۰ )
چکیده

کرونا ویروس ها خانواده بزرگی از ویروس ها هستند که بیماری های مختلفی را از سرماخوردگی معمولی گرفته تا سندرم حاد و شدید تنفسی، ایجاد می کند. ظهور کووید ۱۹تاثیر روان شناختی بسیاری دارد که یکی از آن ها اضطراب است و تأثیرات جسمی و روانی را به همراه آورده است. با این حال ، بیشتر مطالعات فقط روی داده های بالینی متمرکز شده اند. هم اکنون این ویروس همه کشورهارا درگیر کرده و به صورت اپیدمی در آمده است و سلامت روانی و جسمی را به خطر انداخته است.بنابراین هدف از پژوهش حاضر بررسی میزان همبستگی بین اضطراب و شیوع کووید ۱۹ می باشد
در مقاله مروری حاضر،اثرات روانی COVID-۱۹ و ارتباط آن با اضطراب مورد بررسی قرار گرفت. بر این اساس ، با استفاده از منابع الکترونیک در بانک های اطلاعاتی معتبرPubMedScopus ،SID ،Google Scholar ،Science Directمقالات ایندکس شده از تعداد ۱۱۴ مقاله  به دست آمده، ۳۵ مقاله مورد ارزیابی قرار گرفت و  ۱۳ مقاله وارد مرحله غربالگری ثانویه شدند.
مطالعه حاضر نشان داد که COVID-۱۹ به جز مرگ و میر، مشکلات روانشناختی دارد. بررسی مطالعات انجام شده در سایر نقاط جهان نشان داد که COVID-۱۹ چندین اثر روانی از جمله افزایش اضطراب ایجاد کرده است.
بــا توجــه بــه  ماهیــت ناشــناخته آن در افــراد باعــث ایجــاد اضطــراب در افــراد مبتلا و سایر افراد جامعه می شود .با افزایش میزان شیوع COVID-۱۹ و محدودیت های ناشی از آن، سطح اضطراب نیز افزایش می یابد. بنابراین، افزایش آگاهی عمومی از این بیماری و ارائه برنامه های مثبت روانشناختی در رسانه ها با هدف کنترل استرس می تواند اضطراب را در جامعه کاهش دهد.
مهدیه مقیمی پور، نادیا محمودی خطیر، زهرا ناظم بکایی، فرزانه صباغ،
دوره ۱۲، شماره ۴۵ - ( ۸-۱۴۰۰ )
چکیده

نانوذرات تاثیر بسزایی در حوزه های مختلف پزشکی و درمانی از جمله حسگرهای زیستی، تصویربرداری و دارو رسانی هوشمند دارند. سارس-کووید ۲ویروس پوششی است و دارای خواص ذره مانندی به قطر ۶۰-۱۴۰ نانومتر است. نانوذرات سنتز شده شباهت بسیاری به ویروس دارند و به راحتی با پروتئین های آن بر هم کنش خواهند داشت. بنابراین راهکارهای در نظر گرفته با نانوذرات از جمله مکانیسم ضد ویروسی جهت جلوگیری از رشد، تکثیر و نفوذ ویروس، تولید ماسک، واکسن،گزینه مناسبی برای مقابله با ویروس است. نظر به تأثیر و همه‌گیری بیماری کووید و خطرات آن برای سلامت کل افراد دنیا پس از اولین روزهای شناسایی این ویروس پژوهشگران به دنبال راه‌هایی برای تشخیص این بیماری در افراد و همچنین پیشگیری و درمان آن گشتند. تاکنون واکسیناسیون بهترین راه برای مقابله با کووید بوده است. در این ‌بین نانوذرات به دلیل خواص ویژه خود توانستند استفاده‌های زیادی اعم از تشخیص، طراحی واکسن و تولید دارو داشته باشند. در این مقاله به بررسی کاربردهای نانو ذرات در مقابله با کووید می‌پردازیم.

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تازه های بیوتکنولوژی سلولی - مولکولی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | New Cellular and Molecular Biotechnology Journal

Designed & Developed by : Yektaweb