دوره 2، شماره 6 - ( 3-1391 )                   جلد 2 شماره 6 صفحات 43-35 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Heiat M, Latifi A M, Aghamollaei H. Using Novel Immobilization Engineering Technique to Increase the Efficiency of Antibody Immobilization on the Surface of Nylon and Nitrocellulose Supports, Utilized in Diagnostic Systems. NCMBJ 2012; 2 (6) :35-43
URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-180-fa.html
هیئت محمد، لطیفی علی محمد، آقا‌ ملایی حسین. بکارگیری تکنیکهای نوین مهندسی تثبیت جهت افزایش کارآمدی تثبیت آنتی بادی بر روی سطح بستر های نیترو سلولز و نایلون برای استفاده در سامانههای تشخیصی. مجله تازه هاي بيوتكنولوژي سلولي و مولكولي. 1391; 2 (6) :35-43

URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-180-fa.html


مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی کاربردی، دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا... (عج)، تهران، ایران ، amlatify@yahoo.com
چکیده:   (19596 مشاهده)

سابقه و هدف: تثبیت بیومولکولها بر روی بسترهای مختلف به گونهای که خاصیت آن حفظ گردد و بازدهی افزایش یابد اساسیترین پیشنیاز برای طراحی و ساخت حسگرهای زیستی میباشد. آنتیبادیها از دسته مهمترین مولکولهای کارا برای نیل به این منظور میباشد. این مطالعه با هدف افزایش کار آمدی تثبیت آنتیبادی بر روی بسترهای نیترو سلولز و نایلون انجام پذیرفت.

مواد و روشها: در این تحقیق جهت پردازش (فعال سازی و بلاکینگ) سطح بسترهای نیتروسلولز و نایلون از مواد و لایههای پلیمری  مختلف نظیر PEI و MAMEC استفاده گردید. افزایش تعداد گروه های عاملی در بستر نیتروسلولز و ایجاد گروه فعال جدید بر سطح نایلون از مهمترین تغییرات انجام شده بر روی بسترها بودند. پس از تثبیت آنتیبادی بر روی بسترها، کارامدی فرایند مورد  سنجش قرار گرفت و با نمونه های کنترل مقایسه گردید.

یافتهها: نتایج نشان داد که تغییرات اعمال شده روی سطح بسترها، باعث افزایش ظرفیت تقریبی 2 و 3 برابری تثبیت آنتیبادی به ترتیب بر روی بستر های نیتروسلولز و نایلون شده است.

نتیجه گیری: بسته به نوع بستر نوع پردازش ممکن است متفاوت باشد، همچنین این امکان وجود دارد که خواص فیزیک و شیمیایی بستر نظیر خاصیت موئینگی، انعطافپذیری، بارهای سطحی و غیره دچار تغییر شده و بر روی کیفیت تثبیت اثرات منفی بگذارد.

متن کامل [PDF 891 kb]   (179 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: ایمونولوژی
دریافت: 1391/4/6 | انتشار: 1391/3/26

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تازه های بیوتکنولوژی سلولی - مولکولی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | New Cellular and Molecular Biotechnology Journal

Designed & Developed by : Yektaweb