دوره 5، شماره 19 - ( 4-1394 )                   جلد 5 شماره 19 صفحات 114-109 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

hejazi Z, Abbaszadegan M R, Gholamin M, Forghanifard M M. Isolation and Cloning of MAGEA4 human gene into pRUF expression plasmid . NCMBJ 2015; 5 (19) :109-114
URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-660-fa.html
حجازی زهرا، عباس زادگان محمد رضا، غلامین مهران، فرقانی فرد محمد مهدی. جداسازی و کلونینگ ژن انسانی MAGEA4 در پلاسمید بیانی pRUF. مجله تازه هاي بيوتكنولوژي سلولي و مولكولي. 1394; 5 (19) :109-114

URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-660-fa.html


گروه میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحددامغان،دامغان،ایران ، forghanifard@gmail.com
چکیده:   (12542 مشاهده)
سابقه و هدف: کنسر تستیس آنتی ژن ها دست های از آنتی ژن ها می باشند که به طور ویژه بیان آن ها در سلول های زایا و انواع مختلفی از سرطان ها دیده شده است. یکی از اعضای این خانوادهMAGEA4 می باشد که این آنتی ژن با انواع تومورها در ارتباط است. از آنجا که عملکرد این ژن هنوز به درستی مشخص نشده است، هدف از این مطالعه تکثیر و کلونینگ این ژن در وکتور بیانی به منظور تولید پروتئین نوترکیب بیان کننده MAGEA4 است.
مواد و روش ها: از طریقPCR و با استفاده از پرایمرهای اختصاصی حاوی برش آنزیم محدود کننده ژن MAGEA4 تکثیر شد. محصول PCR خاص شده بین سایت های BamH1 وXho1 وکتور pTZ57/R قرار گرفت و در سویه Top10 اشرشیاکلی ترانسفورم گردید و توسط IPTG وX-Gal غربالگری شد. صحیح قرا گرفتن قطعه MAGEA4 توسط برش آنزیمی و تعیین توالی بررسی گردید. سپس ساب کلونینگ این ژن در وکتور بیانی pRUF با همان جایگاه های برش آنزیمی صورت پذیرفت.
یافته ها: تایید نهایی از طریق PCRکلنی و برش آنزیمی، تعیین توالی صورت گرفت. بنابراین ژنMAGEA4 در جایگاه برشی آنزیمی پلاسمید pRUF کلون شد.
نتیجه گیری: مطالعه حاضر گام مهمی جهت تولید پروتئین نوترکیب و استفاده از آن جهت پی بردن به عملکرد این ژن و اهداف درمانی به منظور درمان سرطان می باشد.
متن کامل [PDF 577 kb]   (6425 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: سلولی و مولکولی
دریافت: 1394/4/25 | پذیرش: 1394/4/25 | انتشار: 1394/4/25

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تازه های بیوتکنولوژی سلولی - مولکولی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | New Cellular and Molecular Biotechnology Journal

Designed & Developed by : Yektaweb