دوره 9، شماره 35 - ( 3-1398 )                   جلد 9 شماره 35 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

تأثیر عصاره خام چوب بلوط در افزایش خاصیت آنتی‌اکسیدانی قارچ Lentinula edodes. مجله تازه هاي بيوتكنولوژي سلولي و مولكولي. 1398; 9 (35)

URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-1198-fa.html


چکیده:   (214 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
     
نوع مطالعه: مقاله تحقیقی | موضوع مقاله: سلولی و مولکولی
دریافت: ۱۳۹۸/۳/۹ | پذیرش: ۱۳۹۸/۳/۹ | انتشار: ۱۳۹۸/۳/۹

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تازه های بیوتکنولوژی سلولی - مولکولی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2019 All Rights Reserved | New Cellular and Molecular Biotechnology Journal

Designed & Developed by : Yektaweb