دوره 2، شماره 5 - ( تازه های بیو تکنولوژی سلولی مولکولی 1390 )                   جلد 2 شماره 5 صفحات 59-65 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Bakhshi Khaniki G, Ghorbanli M, Mirbagheri S S. Biochemical Changes of two Cultivars of Golab and Shafiabadi Apple at Harvesting Time and After Storing. NCMBJ. 2011; 2 (5) :59-65
URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-125-fa.html
بخشی خانیکی غلامرضا، قربانلی مه لقا، میر باقری شوکت السادات. تغییرات بیوشیمیایی دو رقم سیب گلاب و شفیع آبادی در زمان برداشت و پس از انبارداری. مجله تازه هاي بيوتكنولوژي سلولي و مولكولي. 1390; 2 (5) :59-65

URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-125-fa.html


گروه زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند، تهران، ایران ، Bakhshi@pnu.ac.ir
چکیده:   (16719 مشاهده)

سابقه و هدف: بررسی صفات فیزیولوژیکی دو رقم سیب در زمان برداشت آزمایشی و پس از انبارداری در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی  دانشگاه تهران انجام شد.

مواد و روش ها: دو رقم سیب ایرانی زودرس به نام های گلاب و شفیع آبادی انتخاب و چندین صفت در دو زمان (بلافاصله پس از برداشت و 20 روز پس از انبارداری) اندازه گیری شدند. این صفات عبارت بودند از: وزن میوه، حجم میوه، چگالی میوه، حجم عصاره، اسیدیته،pH ، میزان مواد جامد محلول، درصد ماده خشک، اتیلن و میزان برخی عناصر اندازه گیری شد.

یافته ها: نتایج نشان داد که بین دو رقم، اختلاف معنی داری در بیشتر صفات اندازه گیری شده وجود داشت و همچنین بین دو زمان مختلف نمونه برداری از نظر صفات وزن میوه، اسیدیته و اتیلن اختلاف معنی داری وجود داشت.

نتیجه گیری: اختلاف معنی داری بین ارقام مورد آزمایش (گلاب و شفیع آبادی) از نظر میزان تولید اتیلن وجود داشت. رقم گلاب نسبت به رقم شفیع آبادی دارای میزان تولید اتیلن بیشتری است.

متن کامل [PDF 332 kb]   (196 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله تحقیقی | موضوع مقاله: فیزیولوژی
دریافت: ۱۳۹۱/۱/۲۴

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تازه های بیوتکنولوژی سلولی - مولکولی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2019 All Rights Reserved | New Cellular and Molecular Biotechnology Journal

Designed & Developed by : Yektaweb