دوره 3، شماره 11 - ( 6-1392 )                   جلد 3 شماره 11 صفحات 77-81 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Rahmani A, Seighali N, Ebrahimzadeh H. Kinetic Study of Peroxidase Activity in Saffron (Crocus sativus L.) Corms exposed to different guaiacol concentrations. NCMBJ. 2013; 3 (11) :77-81
URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-385-fa.html
رحمانی عباس، صیقلی نرجس، ابراهیم زاده حسن. بررسی سینتیکی فعالیت پراکسیداز در غلظت های مختلف گایاکول در بنه های زعفران زراعی . مجله تازه هاي بيوتكنولوژي سلولي و مولكولي. 1392; 3 (11) :77-81

URL: http://ncmbjpiau.ir/article-1-385-fa.html


گروه زیست شناسی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند، تهران، ، Rh.abbas@gmail.com
چکیده:   (14724 مشاهده)

سابقه و هدف: پراکسیدازها دارای عملکردهای زیادی در گیاهان از قبیل تغییرات دیواره سلولی با تنظیم هورمون، مکانیسم های دفاعی، تجزیه ایندول استیک اسید و سازش با استرس می باشد. در شرایط مختلف استرس، پراکسیداز گیاه را در برابر ناملایمات درونی و محیطی محافظت می کند.

مواد و روش ها: پیازهای ریزومی( بنه ها) زعفران مزروعی (Crocus sativus) در ماه های تیر و آبان جمع آوری شدند. بنه ها به عنوان منبع عصاره آنزیمی مورد استفاده قرار گرفتند. این عصاره برای مطالعات بیشتر استفاده شد.

یافته ها: نتایج نشان می دهد که در بنه های زعفران مزروعی در هر دو مرحله خواب و بیداری، افزایش غلظت سوبسترای گایاکول بیشتر از 70 میلی مولار با عث کاهش فعالیت پراکسیداز می شود.

نتیجه گیری: از نتایج سینتیکی چنین می نوان استنباط کرد که حداقل دو ایزوفرم از پراکسیداز در بنه های زعفران وجود دارد و از این رو می تواند در فرایند های مختلف رشد و نمو شرکت نماید.

متن کامل [PDF 443 kb]   (4376 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله تحقیقی | موضوع مقاله: فیزیولوژی
دریافت: ۱۳۹۲/۶/۱۶ | پذیرش: ۱۳۹۲/۶/۲۰ | انتشار: ۱۳۹۲/۶/۲۰

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله تازه های بیوتکنولوژی سلولی - مولکولی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2019 All Rights Reserved | New Cellular and Molecular Biotechnology Journal

Designed & Developed by : Yektaweb